FLØDEBOLLE KURSUS

 

På kurset får I vist hvordan I laver skummet til flødeboller. Derefter sprøjter man selv skummet op på traditionelle flødebollebunde dypper dem i chokolade. Derefter pyntes flødebollerne, og den der har lavet de flotteste flødeboller vinder en præmie.

 

Under kurset kan man selvfølgelig stille alle de chokolade spørgsmål man måtte sidde inde med. Flødebollerne får man naturligvis med hjem.

 

Kurset tager en lille times tid

KURSUS TYPER

 

SOM GRUPPE

Er man en gruppe for sig selv  kan man kontakte Ro Chokolade og selv være med til at bestemme hvornår I vil komme. Kurset er en god idé til polterabend eller firmaudflugt.Man laver 100 flødeboller i alt og fordeler dem ud på det antal I er.

Send os en mail på info@ro-chokolade.dk

 

Kurset koster 2000 kr.

P.S. DET KRÆVER CORONAPAS AT DELTAGE I KURSERNE

 

ÅBNE KURSER:

Er man er par stykker eller bare sig selv, holder vi åbne kurser hver første og sidste mandag og torsdag i måneden kl 17:30. På kurset laver hver deltager 10 flødeboller, som man selvfølgelig får med hjem. Man sprøjter selv skummet på bunden, dypper dem i chokolade, og pynter dem. Det hele tager en times tid til halvanden afhængig af deltagerantallet. Der er præmie til den som laver de flotteste flødeboller.

 

Kurset koster 200 kr. pr. person

Fremover skal de åbne kurser bookes på Madbillet.dk

P.S. DET KRÆVER CORONAPAS AT DELTAGE I KURSERNE

madbillet.dk/show/event/floedebolle-kursus

Har du et gavekort, skal du skrive en mail til os, eller ringe

kursus@ro-chokolade.dk

Tlf: 27855200